ΠΗΓΗ ΕΙΚΟΝΑΣ: Γαστρονόμος
Ένα αυθεντικό Τιραμισού -με τυρί μασκαρπόνε, όπως το φτιάχνουν οι Ιταλοί- θέλει τέχνη στο πως, ως γλυκιά τροφή θα το γευτείς, κουταλιά – κουταλιά. Η σχέση σου μαζί του, ευθύς εξαρχής, δεν πρέπει να είναι απρόσωπη. Η γευστική ηδονή να μην εκτρέπεται σε ατομική βουλιμία· κάποιο πρόσωπο υπαρκτικής αναφοράς - σχέσης πρέπει να έχεις απέναντί σου· που και σ’ αυτό να αρέσει το Τιραμισού, ευφραντική των γευστικών αισθήσεων ηδονή. Σήμερα, το Πασχαλιάτικο Τραπέζι είχε Τιραμισού. Όπως το φτιάχνουν οι Ιταλοί. Δεν πρόλαβα να φωτογραφίσω το ταψάκι που πάνω του ήταν απλωμένο, σαν θεά Αφροδίτη. Πριν καλά καλά προλάβω να βγάλω μια φωτογραφία, είχε εξαφανιστεί από τους συνδαιτυμόνες. Ωστόσο, παραθέτω εικόνα από τον αγαπημένο Γαστρονόμο, όπου και η αυθεντική συνταγή. Α.Ι.Κ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου